Even voorstellen: VvAA

Even voorstellen: VvAA

Als beroepsoverstijgend collectief van zorgverleners geeft VvAA stem en steun aan ruim 123.000 (para)medici, waaronder fysiotherapeuten. 

Wij zorgen ervoor dat alles buiten het verlenen van zorg uitstekend geregeld is. VvAA laat uw stem horen op zorgbrede thema’s als bezieling en het (ont)regelen van de zorg. Daarnaast ondersteunen we u met specifieke kennis, advies en diensten. Zo kunt zich met volle aandacht en tijd op uw patiënten richten, in elke fase van uw beroepsleven.

 • Onbezorgd praktijk starten 
  U treedt toe tot een maatschap, start een praktijk of neemt er een over. VvAA helpt u bij een vlotte en goede start. Ook na de start helpen wij u met de jaarlijkse check-up. Samen met de adviseur kunt u dan de voortgang en ontwikkelingen van uw fysiotherapiepraktijk bespreken.
 • Onbezorgd praktijk voeren
  • Een eigen fysiotherapiepraktijk is een baan naast uw échte werk. Wij zijn gespecialiseerd in alle zaken naast uw echte werk, zoals personeelszaken, administratie, risico’s managen en onderhandelingen met zorgverzekeraars.
  • Wilt u extra handen die niet-patiëntgebonden taken voor u coördineren en oplossen? De VvAA praktijk­manager helpt u graag om uw praktijk (weer) op orde te brengen en verder te professionaliseren.
 • Onbezorgd praktijk overdragen of beëindigen 
  Hebt u al eens nagedacht over het juiste moment om uw fysiotherapiepraktijk over te gaan dragen? Misschien lijkt dit nog ver weg. Maar zorgprofessionals die u voorgingen geven achteraf aan dat zij liever eerder hadden willen starten met voorbereiden. Ons advies: start uw oriëntatie rond uw 55ste. Wij helpen u graag.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven