Save the date - Fysiopraktijk Anno Nu: Bespaar nu met vroegboekkorting

Save the date - Fysiopraktijk Anno Nu: Bespaar nu met vroegboekkorting

Op 18 november 2023 is het weer tijd voor de derde live-editie van Fysiopraktijk Anno Nu. Dé kennis- en netwerkdag voor praktijkhouders in de fysiotherapie. Dankzij de kennis van onze sprekers, partners en experts krijg je op deze dag de kans om jouw praktijk naar een hoger niveau te tillen. Fysiopraktijk Anno Nu: het leuke en leerzame dagje uit!

Fysiopraktijk Anno Nu is de kennis- en netwerkdag voor praktijkhouders in de fysiotherapie en verwante paramedische beroepsgroepen als podotherapie. Het evenement is een dag waarin zowel junior als senior praktijkhouders inzichten kunnen opdoen, kennis delen en elkaar inspireren. Het programma bestaat uit een mix van inspirerende keynotes, parallelsessies en een-op-een speedconsults. 

Til je praktijk naar een hoger niveau

Mede door onze sprekers, partners en experts krijg je de kans om jouw praktijk naar een hoger niveau te tillen. Deze leerzame en leuke dag biedt naast actuele en praktische kennis volop ruimte voor netwerken, ontmoetingen, ontspanning en heerlijke catering. Lees hier het uitgebreide verslag van vorige editie: Terugblik 2022

Bespaar nu met vroegboekkorting voor Fysiopraktijk Anno Nu! 

Ben jij praktijkhouder in de fysiotherapie en wil jij graag je kennis uitbreiden, netwerken met mede professionals uit het vakgebied en jezelf laten inspireren? Mis de kans niet om deel te nemen aan Fysiopraktijk Anno Nu. Teken je in voor 15 september en ontvang  € 50,- vroegboekkorting. Wacht niet te lang, meld je vandaag nog aan en zorg dat jij erbij bent! Meld je nu aan met vroegboekkorting

Geef nu je prioriteiten voor 2024 door en bepaal mede het programma

Jouw prioriteiten voor het nieuwe jaar staan uiteraard centraal in het programma dat bestaat uit een mix van inspirerende keynotes, parallelsessies en een-op-een speedconsults. Vul in vier minuten de uitvraag in en bepaal zo mede het definitieve programma. 

Vul hier de uitvraag in      

Korting voor leden

Het congres wordt met plezier voor je georganiseerd door VvAA en MedischOndernemen. Ben je lid van (een van) ons? Dan ontvang je € 50,- ledenkorting. Kom je samen met een collega? Ook dan ontvang je bij het aanmelden nog eens € 50,- extra korting.

Meld je nu aan!      

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven